GOLFPLATEN

DAKLEER

DAKSHINGLES

DEURLUIFELS

Disclaimer

Aan de afbeeldingen en de omschrijvingen op deze website kunnen geen rechten ontleend worden.

Betrouwbaarheid verstrekte informatie

HANDELSONDERNEMING WESTROOF stelt hoge eisen aan de via deze website verstrekte informatie. Desalniettemin aanvaardt HANDELSONDERNEMING WESTROOF geen aansprakelijkheid voor de actualiteit en/of het voorkomen van eventuele fouten in de informatie op deze website.

Als u onjuiste en/of onvolledige informatie op onze website aantreft, stellen wij het zeer op prijs als u ons daarover informeert via info@westroof.nl

Ongeauthoriseerd of oneigenlijk gebruik

Ongeauthoriseerd of oneigenlijk gebruik van de webpagina of de inhoud daarvan kan een inbreuk vormen op rechten van intellectuele eigendom, regelgeving m.b.t. privacy, publicatie en/of communicatie in de breedste zin van het woord opleveren. U bent verantwoordelijk voor al het geen u vanuit de webpagina verzendt.

Beëindigen website

HANDELSONDERNEMING WESTROOF mag de webpagina naar eigen inzicht en op ieder door hem gewenst moment (laten) veranderen of beëindigen, met of zonder voorafgaande kennisgeving.
HANDELSONDERNEMING WESTROOF is niet aansprakelijk voor de gevolgen van verandering of beëindiging.

Privacy

HANDELSONDERNEMING WESTROOF behoudt zich het recht voor om u de toestemming te ontzeggen de website te gebruiken en/of van bepaalde diensten die op de website worden aangeboden gebruik te maken. In aansluiting daarop kan HANDELSONDERNEMING WESTROOF de toegang tot de website monitoren.

Contact

Via info@westroof.nl  kunt u contact met ons opnemen

OVER WESTROOF

Westroof is voor de Nederlandse markt o.a. importeur/distributeur van Humanit vezelcement golfplaten en hulpstukken, Guttanit bitumen golfplaten en hulpstukken, Shelltec gerecyclede golfplaten en hulpstukken, TechnoNICOL Shinglas dakshingles en TechnoNICOL polymer-bitumen APP dakrollen.

CONTACT

Handelsonderneming Westroof
Guido Gezellelaan 106
2182 WD  Hillegom
+31 6 51823367
info@westroof.nl

K.v.K : 60580593
BTW : NL001538837B06