UW ADRES VOOR GOLFPLATEN, DAKSHINGLES, DAKLEER EN DEURLUIFELS

met ruime keuze aan bijpassende zijpanelen

Het regent nog wel eens in Nederland. Dan wil je toch niet onnodig lang voor de voordeur staan op zoek naar je sleutels. Met onze kwalitatief hoogwaardige “MADE IN GERMANY” deurluifels voorkom je niet alleen dat je drijfnat wordt, maar tevens verfraai je de entree van je huis.

Alle Gutta deurluifels worden onder de strengste normen geproduceerd. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van top materialen. Bij de productie wordt hoogwaardig aluminium en roestvrijstaal toegepast. De luifel zelf kent vele mogelijkheden: van veiligheidsglas tot acryl en diverse mogelijkheden in polycarbonaat. Tevens is er een ruime keuze aan decoratieve zijpanelen.

Geïnspireerd? De foto's op deze pagina is slechts een kleine greep uit ons assortiment. Kijk in onze webshop voor deurluifels www.deurluifelshop.nl voor meer mogelijkheden. Tevens is het mogelijk om in deze webshop uw luifel te bestellen of een afwijkende maat aan te vragen.

Indien u meer informatie wenst of een offerte wilt aanvragen, kunt u een email sturen naar info@westroof.nl.

Webwinkelkeur 2022_2
Gebogen_luifel_antraciet_BV_B_200_acryl_helder
Luifel_grijs_PT_G_160_acryl_helder
Rechthoekluifel_BS_160_met_zijpaneel
Gebogen_luifel_wit_NO_160_polycarbonaat_kanaal_helder

OVER WESTROOF

Westroof is voor de Nederlandse markt o.a. importeur/distributeur van Humanit vezelcement golfplaten en hulpstukken, Guttanit bitumen golfplaten en hulpstukken, Shelltec gerecyclede golfplaten en hulpstukken, TechnoNICOL Shinglas dakshingles en TechnoNICOL polymer-bitumen APP dakrollen.

CONTACT

Handelsonderneming Westroof
Guido Gezellelaan 106
2182 WD  Hillegom
+31 6 51823367
info@westroof.nl

K.v.K : 60580593
BTW : NL001538837B06