Deurluifel

Deurluifel thumbnail  

Het regent nog wel eens in Nederland. Dan wil je toch niet onnodig lang voor de voordeur staan op zoek naar je sleutels. Met onze kwalitatief hoogwaardige “MADE IN GERMANY” deurluifels voorkom je niet alleen dat je drijfnat wordt, maar tevens verfraai je de entree van je huis.

Alle Gutta deurluifels worden onder de strengste normen geproduceerd. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van top materialen. Bij de productie wordt hoogwaardig aluminium en roestvrijstaal toegepast. De luifel zelf kent vele mogelijkheden: van veiligheidsglas tot acryl en diverse mogelijkheden in polycarbonaat. Tevens is er een ruime keuze aan decoratieve zijpanelen.

Geïnspireerd? Kijk in onze webshop voor deurluifels www.deurluifelshop.nl voor meer mogelijkheden. Tevens is het mogelijk om in deze webshop uw luifel te bestellen of een afwijkende maat aan te vragen.

Uiteraard kunt u ook een email sturen naar info@westroof.nl of eventueel gebruik maken van het contactformulier.

Gebogen luifel antraciet BV B 200 acryl helder   Luifel grijs PT G 160 acryl helder   Rechthoekluifel BS 160 met zijpaneel   Gebogen luifel wit NO 160 polycarbonaat kanaal helder