Humanit vezelcement golfplaten

Overkapping  

Al bijna 100 jaar worden vezelcement golfplaten toegepast als dakbedekking in de agrarische en industriële sector. De natuurlijke capaciteit van vochtopname van de Humanit golfplaat beperkt het risico van condens tot het absolute minimum. Deze unieke eigenschap gekoppeld aan een hoogwaardige duurzaamheid bepalen tot op de dag van vandaag het blijvend succes van de vezelcement golfplaten en hulpstukken. 
Met het oog op een verhoogde veiligheid in geval van schokbelasting en om het risico van doorzakken sterk te reduceren, is elke Humanit vezelcement golfplaat in elke golf voorzien van een interlaminaire polypropyleen veiligheidsstrip. Op Humanit vezelcement golfplaten geldt zowel een fabrieks- als verzekerde garantie van 10 jaar. Humanit golfplaten beschikken tevens over een Algemeine Bauaufsichtliche Zulassung van het Deutsches Institut für Bautechnik. Deze Zulassung omvat één van de aller strengste Europese eisen op het gebied van vezelcement golfplaten. Vanzelfsprekend mag Humanit daarom ook in Duitsland toegepast worden als dakbedekking of wandbekleding.

Voor een esthetische en functionele afwerking kunnen Humanit golfplaten geleverd worden met een uitgebreid gamma aan hulpstukken.

Humanit zwarte golfplaten tot 150 m² kunt u via de webshop bestellen. Indien u meer informatie wenst of een offerte wilt aanvragen voor andere kleuren of aantallen meer dan 150 m², kunt u een email sturen naar info@westroof.nl. Ook kunt u hiervoor eventueel gebruik maken van het contactformulier.

    Humanit kleurenpalet 2 Golfplaat zwart Binnenzijde koeienstal  Open zijde veldschuur
Technische specificaties    
    Brochure          Hulpstukken         Verwerkingsvoorschriften
Afmetingen   1220 x 1100 mm
    1530 x 1100 mm
    1830 x 1100 mm
    2140 x 1100 mm
    2440 x 1100 mm
    2750 x 1100 mm
    3050 x 1100 mm
     
Kleuren  

zwart – terracotta – donkerrood – bruin – kastanjebruin - wolkengrijs – groen