Humanit vezelcement golfplaten

Overkapping  

Al meer dan 100 jaar worden vezelcement golfplaten toegepast als dakbedekking in de agrarische en industriële sector. De kwaliteit van Humanit golfplaten staat onomstotelijk vast. Humanit behoort immers tot de Eternit (ETEX) groep en wordt geproduceerd bij Eternit Baltic in Litouwen. De natuurlijke capaciteit van vochtopname van de Humanit golfplaat zorgt er voor dat het risico van condens tot het absolute minimum wordt beperkt. Deze unieke eigenschap gekoppeld aan een hoogwaardige duurzaamheid bepalen tot op de dag van vandaag het blijvend succes van de Humanit vezelcement golfplaten en hulpstukken. 
Met het oog op een verhoogde veiligheid in geval van schokbelasting en om het risico van doorzakken sterk te verminderen, is elke Humanit vezelcement golfplaat in elke golf voorzien van een interlaminaire polypropyleen veiligheidsstrip. Op Humanit vezelcement golfplaten geldt zowel een fabrieks- als verzekerde garantie van 10 jaar. Humanit golfplaten beschikken tevens over een Algemeine Bauaufsichtliche Zulassung van het Deutsches Institut für Bautechnik. Deze Zulassung wordt gezien als de aller strengste Europese eis/ norm op het gebied van vezelcement golfplaten. Vanzelfsprekend mag Humanit daarom ook in Duitsland toegepast worden als dakbedekking of wandbekleding.

Voor een esthetische en functionele afwerking kunnen Humanit golfplaten geleverd worden met een uitgebreid gamma aan hulpstukken.

Klik voor de actuele prijzen op de prijslijst. U kunt eenvoudig uw bestelling opgeven via info@westroof.nl. Indien u meer informatie wenst omtrent Humanit vezelcement golfplaten of een offerte wilt aanvragen voor grotere aantallen of een andere kleur dan zwart, kunt u dit eveneens sturen naar info@westroof.nl. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van het contactformulier.

    Humanit kleurenpalet 2   Humanit golfplaat zwart    WP 20151202 11 10 09 Pro Open zijde veldschuur
Technische specificaties    
    Brochure          Hulpstukken         Verwerkingsvoorschriften
Afmetingen   1220 x 1100 mm
    1530 x 1100 mm
    1830 x 1100 mm
    2140 x 1100 mm
    2440 x 1100 mm
    2750 x 1100 mm
    3050 x 1100 mm
     
Kleuren  

uit voorraad: zwart – terracotta 
op aanvraag: donkerrood – bruin – kastanjebruin - wolkengrijs – groen