Bureaublad

 

 

 

 

 

 

Traptreden

 

StarCrown massief houten werkbladen kent vele toepassingen, waarbij kwaliteit voorop staat! Hierbij kunt u denken aan keukenbladen, werktafels, traptreden, salontafels, eettafels, bureaubladen, restauranttafels, enzovoorts. StarCrown massief houten werkbladen, gevingerlast en gelamineerd, zijn opgebouwd uit lamellen van circa 40 mm breed. De lengte van de lamellen ligt tussen de 30 en 60 cm. Deze zijn in een onregelmatige structuur verlijmd.

De leverbare houtsoorten van StarCrown massief houten werkbladen zijn Beuken gestoomd, Kersen gestoomd, Akazia gestoomd, Europees Eiken, Essen, Ahorn, Berken, Merbau, Wengé, Iroko, Sapelli, Europees Noten, Amerikaans Noten, Plantage Teak en Black Oak.

StarCrown massief houten werkbladen zijn leverbaar in 27 en 38 mm. Beuken gestoomd en Europees Eiken zelfs ook in 19 mm.

Voor het afwerken en onderhouden van StarCrown massief houten werkbladen kan Westroof een aantal kwaliteitsprodukten aanbieden:

Onderhoudsbox
bevat alle benodigdheden voor de behandeling van zowel onbehandelde als voorgeoliede houten werkbladen:

750 ml WOCA werkbladenolie
250 ml WOCA intensiefreiniger
1 witte boenpad
1 velvet disc [korrel 2000]
1 paar latex handschoenen
1 pluisvrije doek

WOCA werkbladen olie
Een 750 ml verpakking van de WOCA werkbladenolie is los verkrijgbaar voor de vervolgbehandeling en het onderhoud. Zo weet u zeker dat het werkblad onderhouden wordt met dezelfde olie die ook in de fabriek wordt gebruikt. De olie wordt voornamelijk gebruikt tijdens de installatie.

WOCA werkbladen gel
Voor het vervolgonderhoud is een tube met 400 ml WOCA werkbladengel los verkrijgbaar. Dit is een zeer gebruiksvriendelijk product voor het onderhoud van geoliede houten werkbladen. De tube bevat een olie in gelvorm, waardoor het veel eenvoudiger aan te brengen en uit te wrijven is.

Bestellingen of [aan]vragen kunt u via info@westroof.nl doorgeven. Vanzelfsprekend kunt u ook gebruik maken van het contactformulier. 

    Restauranttafel Tandartspraktijk
     
Technische Specificaties    
Kwaliteit   A/B meubelkwaliteit; let op! Black Oak is A/C
Verlijming   klasse D3, watervast voor interieur toepassingen. Emissieklasse E1
Geschuurd   fabrieksmatig 2-zijden korrel 100
Verpakking    per werkblad in folie
Vochtigheid    af fabriek 10% +/- 2%
Diktes    19 - 27 - 38 mm
Afmetingen   afhankelijk van houtsoort
    300 / 420 x 64 cm
    300 / 420 / 500 x 92 cm 
    420 x 120 cm